Welkom op de site van Fotoclub Noordoostpolder.

Het doel van de fotoclub is om ervaringen op fotografisch gebied, in de breedste zin van het woord, met elkaar te delen en om van elkaar te leren.

 

De clubleden, zowel de beginnende als de meer gevorderde leden, komen twee keer per maand, behalve in de zomermaanden, op dinsdagavond bij elkaar in het Cultuurbedrijf Noordoostpolder (voorheen Muzisch Centrum) te Emmeloord. Dan wordt elkaars werk besproken, de ene keer digitaal een andere keer een afgedrukte foto. Daarnaast worden er regelmatig andere activiteiten georganiseerd zoals een fotosessie buitenshuis of er wordt een spreker uitgenodigd. Dit kan een bekende fotograaf zijn maar ook eigen leden geven presentaties. Dit alles om de leden op een hoger technisch en/of creatiever niveau te brengen.

 

Regelmatig wordt er ook gevraagd naar cursussen algemene foto- of cameratechniek. Uiteraard wordt er wel binnen de club over techniek gepraat maar het is geen clubactiviteit. Daarvoor worden in de regio voldoende goede cursussen aangeboden. Ook fotobewerking is geen gezamenlijke clubactiviteit. Het werk van de leden wordt regelmatig tentoon gesteld. Zie hiervoor onder het kopje “Nieuws” op deze site.

 

Heeft u interesse om eens een keer vrijblijvend één van de clubavonden bij te wonen of wilt u wat meer weten over de fotoclub Noordoostpolder neem dan gerust contact op via het contactformulier op deze site.

De FotoclubNOP is lid van de Fotobond. Wij vallen binnen de Fotobond onder de afdeling Transijssel. Meer informatie? Klik op de plaatjes van de Fotobond en/of Transijssel.