Waterhuishouding Noordoostpolder

Tjitske van Marion, een van de clubleden van Fotoclub NOP, heeft een fotoboek gemaakt over de waterhuishouding van de Noordoostpolder. Dit boek is verkrijgbaar bij de auteur en boekhandel Marsman in Emmeloord.

De auteur schrijft:

“Dit fotoboek heb ik gemaakt omdat ik al lang opzoek was naar een boek waarin staat hoe de waterhuishouding in de Noordoostpolder geregeld is. Dus de basis. Helaas vond ik dit niet. Toen ik na mijn laatste project (Het leven van riet) opzoek was naar een nieuw project ben ik hier heel voorzichtig aan begonnen. Al doende kwam ik steeds verder en op het laatst heeft het waterschap mij van wat ontbrekende informatie voorzien en ook heeft het waterschap het boek gecontroleerd. Bij de foto’s in het boek staat een korte tekst met uitleg.”