Kijk op de dijk!

Momenteel is er een expositie van onze fotoclub in het gemeentehuis van de Noordoostpolder over "Kijk op de dijk".

De expositie is te bezichtigen tijdens openingstijden van het gemeentehuis.

De Noordoostpolder is de eerste grote polder die in 1942 is drooggevallen nadat de Afsluitdijk in 1932 was aangelegd en daarmee de Zuiderzee veranderde in het veel zoetere IJsselmeer.

De leden van Fotoclub Noordoostpolder hebben zich laten inspireren door de dijken, door de grens tussen water en land. Zij tonen hun foto’s met dit thema gedurende de maand november in de expositieruimte van het gemeentehuis in Emmeloord. De foto’s tonen een breed scala aan benaderingswijzen van het onderwerp en zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit.

Het doel van Fotoclub Noordoostpolder, met momenteel 25 leden, is om ervaringen op fotografisch gebied met elkaar te delen en om van elkaar te leren. De leden komen twee keer per maand bij elkaar in Cultuurbedrijf Noordoostpolder (het voormalige Muzisch Centrum) geïnteresseerden zijn welkom.

Informatie over de fotoclub vind u op, www.Fotoclubnop.nl

Gemeentehuis, Harmen Vissersplein 1, Emmeloord