2018 afgesloten met trofee

2018 is in december afgesloten met verschillende activiteiten.

Foto van het jaar

Aan het eind van het jaar kiezen we ook een jaarfoto uit alle maandfoto's. Dit is de foto van Cobie geworden.

Ab Groenewoud trofee

Jaarlijks wordt een wisseltrofee uitgereikt aan iemand die het afgelopen jaar zich positief ingezet voor de fotoclub of een sterke vooruitgang heeft geboekt.

De trofee is gewonnen door Cobie Reuvers.

Bij de wisseling is het de bedoeling dat de vorige eigenaar een foto op papier meegeeft aan de nieuwe winnaar. Op de foto moet de trofee staan afgebeeld. Het is een sport geworden om een bijzondere foto van de trofee te maken. Dit blijkt niet heel makkelijk want de trofee is gemaakt van glimmend metaal en glas wat twee lastige materialen zijn om te fotograferen. Toch is het Focco gelukt om een geweldig mooie foto te maken.

Dit is de foto die door de vorige eigenaar is gemaakt van de trofee.